Grunner Til At Du Bør Gjøre Din Nye Bil Biodrivstoff Kompatibel

Vil du bruke grønnere, mer bærekraftige energiformer, men er ikke sikker på hvor du skal begynne? Vil du gjøre en forskjell, men er ikke sikker på om du kan? Du er på rett sted. Fortsett å lese denne artikkelen for å lære hvordan du kan få mest mulig ut av grønn energi, og hvordan du kan gjøre en forskjell i verden.

Kjøpe energieffektive lyspærer er en fin måte å spare penger og bruke grønn energi i ditt hjem. Disse lyspærer ta et par minutter å bruke maksimal lysstyrke. Denne forsinkelsen gjør at mindre energi som skal brukes når du slår på lysene i hjemmet ditt, som er en fin måte å spare energi!

Hvis du har en gård prøve noen energisparende alternativer. Vurder å leie ut en liten plass hvor et kraftselskap kan plassere en vindturbin. Du vil høste fordelene med denne energien og plassen som trengs er minimal.

Hvis du lader produkter i hjemmet ditt, kan du bruke smarte grønne ideer til å spare energi ved å koble fra disse enhetene når du er ferdig. Selv når de er fulladet, disse enhetene fortsatt forbruker energi og koster deg penger. Så koble dem fra når de er ferdige, og spare litt energi og penger.

Plant trær rundt hjemmet ditt. Trærne vil bidra til å gi skyggelegging for deg hjem og derfor vil bidra til å holde hjemmet ditt kjøligere i de varme sommermånedene. Det vil ikke kreve så mye Air condition for å holde den på ønsket temperatur. Siden trær mister blader om vinteren, vil de likevel la solen komme inn og hjelpe varme hjemmet ditt i vintermånedene.

Husk at solcellepaneler, enten du installerer dem på taket eller andre steder på eiendommen, må være vinklet mot solen for å få maksimal eksponering. På den nordlige halvkule, betyr dette overfor dem sørover med en vinkel på breddegrad pluss femten grader. Ellers vil investeringen din ikke returnere så mye energi som du håper.

Kjøp en eske ziplock Quart størrelse baggies og bruk disse til å lage din egen snacks. Enten du liker litt trail mix, Chex mix, eller en velsmakende Muffin, kan du bruke denne posen og vaske det når du kommer hjem for å bruke neste dag. Hold snacks grønne ved å vaske og gjenbruk disse baggies for snacks til de er for slitt.

Hvis du er på et oppdrag å gå grønt, start ved å holde elektriske varmeovner av eller på en svært lav innstilling i vintermånedene. I stedet investere i noen varme klær og tøfler for familiemedlemmer og bruke en ildsted eller pellets ovn til å varme levende områder. Kjølig luft hjelper sove mønstre, så vel som å forbedre pusten.

Selv bare én person som strever etter å bruke grønn energi kan gjøre en stor forskjell. Når selskaper ser flere forbrukere som bruker grønn energi, vil de arbeide for å møte kundens behov. Dra nytte av det du har lært i denne artikkelen og oppsøk mer miljøvennlige energiformer. Det er aldri for sent å bli grønn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *