Hvordan Bli Grønn Med Din Energi?

I dag og alder, to ting som definitivt trenger å forbedre er økonomien og miljøet. Du kan forbedre din personlige økonomi og hjelpe miljøet samtidig ved å konvertere mange av teknologiene i hjemmet ditt til grønn energi. Les videre for noen gode råd om hvordan du kan oppnå dette.

Snakk med din elektrisitet leverandøren og se om de tilbyr et alternativ som gjør at hjemmet ditt til å bruke grønn energi. Flere selskaper bruker nå vind-eller solenergi for elektrisitet, og du kan dra nytte av dette! Ring leverandøren i dag for å finne ut om du kan bytte til grønn energi.

Hvis du planlegger å bytte til grønn energi, kan det virke for nedslående å hoppe inn og gjøre alt på en gang. Mens et helt hjem og land kan være overveldende, prøv å begrense din innsats til ett rom av gangen. Et godt første skritt er et soverom, hvor du kan bruke solenergi for bare en leselampe og en radio eller vekkerklokke. Deretter jobbe opp derfra!

Dra nytte av offentlige tilskudd hvis du planlegger å investere i fornybare energikilder. Hvis du er interessert i å få gratis penger for å forbedre hjemmet ditt bør du kontakte lokale myndigheter for mer informasjon. Du kan kvalifisere for en gratis vind-eller solenergi installasjon, eller i det minste, får en skattefradrag.

Hvis du planlegger å installere solcellepaneler, forstå mengden vedlikehold som kreves. Du må holde solcellene rene. Hvis cellene er installert på taket, kan dette bety klatring over taket så ofte som en gang i måneden. Hvis du ikke er i stand til å gjøre det, må du ansette noen.

Ikke prøv å installere en vindgenerator på et lite stykke eiendom. Først av alt, vil du sannsynligvis få klager fra naboene, som en effektiv vindturbin må være minst 10 meter fra bakken. For det andre trenger du omtrent en acre av land for å sikre en uhindret rådende vind.

Se til bruk av resirkulerte eller oppladbare batterier for de elementene som krever batterier. Engangsbatterier koster mye penger å produsere, og de inneholder også giftige kjemikalier som er dårlig for miljøet. Ved å bytte til resirkulerte eller oppladbare batterier, vil du holde disse kjemikaliene borte fra vårt miljø.

Prøv å tette hullene under dørene og vinduene om sommeren og vinteren. Dette kan hindre varm eller kald luft utenfra fra å komme inn i hjemmet ditt, noe som vil bidra til å holde hjemmet ditt på en god temperatur hele året. Du kan også prøve å sette inn tepper for å gi mer isolasjon til gulvbordene.

Naturlige energikilder kan være uforutsigbare, og derfor bør du alltid ha en back-up plan. Finn ut mer om nettomålingsplaner: I de fleste byer vil du få mulighet til å koble systemet til hovedstrømnettet og bruke det når det ikke er nok sol eller vind for at den grønne energiløsningen fungerer som den skal.

Forhåpentligvis har denne artikkelen gitt deg noen virkelig nyttige tips om å slå av de tradisjonelle, ressursdrenerende og svært forurensende energikildene i hjemmet ditt og konvertere til smartere grønn energi. Grønn energi vil redusere kostnadene i hjemmet ditt, samt redusere karbonavtrykket ditt på planeten, så hvorfor ikke starte i dag?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *