Måter Hele Familien Kan Bli Involvert I Grønne Energibesparelser

Noe som flere ikke skjønner om grønn energi er at det sparer penger på strøm til hjemmet ditt! Mens det er mange fordeler for miljøet, går grønt er en fin måte å kutte kostnader og selv, få skattelettelser! Les denne artikkelen for tips om å gjøre grønn energi rimelig.

Snakk med din verktøyet selskapet om å motta strøm fra en fornybar kilde. Mange storbyområder få noe av sin makt fra vannkraft, jordvarme, solenergi, eller vind drevet planter. Ofte kan det elektriske selskapet bare bruke en viss mengde av din elektriske regningen til fornybar energi uten at du trenger å gjøre noen andre endringer.

Få en energi revisjon av ditt hjem. Å ha ditt hjem inspisert av en profesjonell er den beste måten å finne ut hvordan du kan vedta alternative energikilder. I noen tilfeller, sol eller vind eksponering er rett og slett ikke høy nok til å rettferdiggjøre å investere i alternative kilder til makt.

Hvis du ønsker å spare energi, prøv å ikke bruke oppvaskmaskinen veldig ofte. I stedet la oppvasken lufttørke. Oppvaskmaskiner har en tendens til å bruke mye energi og fordi de bruker så mye strøm, elektrisitet og vann regningen vil være gjennom taket. Hvis du må bruke oppvaskmaskinen, Legg den på en lav innstilling.

Hvis du planlegger å gå grønt i hjemmet ditt, kan det være lurt å vurdere å kontakte strømleverandøren for å finne ut mer om alternativene dine. De kan ha noen gode forslag til deg å se på. Hvis de ikke har alternativene for deg, kan de henvise deg til hvor du kan finne dem.

Som en måte å leve grønnere, kjøpe strøm strimler for hjemmet ditt. I områder der du har flere elektronikk, kan du bruke disse grenuttak som et sentralt knutepunkt der du kan slå av all makt til disse elektroniske enheter når de ikke er i bruk. Hvis du for eksempel har et hjemmekontor, kan du ved å plugge inn datamaskinen, skriveren, den trådløse ruteren og bordlampen i et strøm bånd, slå av alle med en enkelt svitsj når du er ferdig med dagens arbeid.

Hvis det er rennende vann på eiendommen din, bør du vurdere å investere i en god Hydro-kraftløsning. En enkel mølle kan bli til en energi generator. Kom i kontakt med Institutt for energieffektivisering og fornybar energi for å finne ut om strømmen er sterk nok til å produsere en betydelig mengde strøm.

Gjør små endringer hvis du ikke har mye penger å investere eller ikke har tilgang til den type ressurser du trenger. Få en liten solenergi installasjon for å gi strøm for ett rom bare, og få noen solceller til å lade mobiltelefonen og andre enheter, for eksempel.

Bruk av grønn energi trenger ikke å være tidkrevende eller altfor dyrt. Bare å få fluorescerende lyspærer, slå av apparater når de ikke er i bruk, eller installere en programmerbar termostat kan hjelpe. Husk tipsene i denne artikkelen, slik at du kan gå grønt for miljøet og for lommeboken din!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *